Naš stručni tim pokriva oblasti:

KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, PULMOLOGIJA, REUMATOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, GASTROENTEROLOGIJA, HEMATOLOGIJA, PEDIJATRIJA, INFEKTIVNE BOLESTI, TERAPIJSKE PROCEDURE...

  PULMOLOGIJA

Bolesti pluća su veoma česta u našem podneblju, što je povezano sa ubrzanim tempom življenja u savremenom dobu, neodgovarajućim uslovima života (zagađenje vazduha i siromašni socijalni status) i neprimerenim navikama našeg stanovništva (pušenje, odsustvo primene zaštitnih mera na radu idr.). Zbog svega navedenog, česte su infekcije pluća i drugih delova puteva za disanje, uključujući i tuberkulozu, kao i neinfektivne bolesti respiratornog trakta (astma i alergijske bolesti, fibroza i druge degenerativne promene pluća, maligniteti idr.).
U našoj ustanovi možete obaviti specijalistički pregled pulmologa koji je znanje i iskustvo stekao u VMA. Ako je neophodno dijagnostički postupak možemo dopuniti i rendgenskim pregledom pluća ili sinusa, kao i alergološkim testovima. Na osnovu nalaza lekarskog pregleda i dijagnostičkih procedura preporučićemo vam terapiju, a potom i nadzirati vaše stanje i efekat terapije.
   
joomla template