Naš stručni tim pokriva oblasti:

KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, PULMOLOGIJA, REUMATOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, GASTROENTEROLOGIJA, HEMATOLOGIJA, PEDIJATRIJA, INFEKTIVNE BOLESTI, TERAPIJSKE PROCEDURE...

  REUMATOLOGIJA

Reumatologija je oblast interne medicine koja proučava veoma širok dijapazon oboljenja koštano-zglobnog sistema, ali i sistemske bolesti vezivnog tkiva, kao što su: sistemski lupus, dermatomiozitis, reumatoidni artritis, Stilova bolest idr. Reumatološke bolesti su, u glavnom, hronične, te pored revnosnog specijalističkog pregleda, specifične laboratorijske dijagnostike i adekvatne terapije, neophodan je i stalni nadzor zdravstvenog stanja.
U poliklinici Paster-Vidikovac možete obaviti specijalistički pregled reumatologa i sve potrebne prateće dijagnostičke procedure. Na osnovu nalaza specijalističkog pregleda i rezultata specifičnih laboratorijskih analiza naš reumatolog će vam preporučiti adekvatnu terapiju. U okviru reumatološke terapije, u mogućnosti smo da vam ordiniramo i injekcionu terapiju direktno u bolni zglob (takozvana blokada). U daljem toku možete u kontaktu sa nama pratiti stanje bolesti.
   
joomla template